Zastave, izdelava zastav in izdelava reklamnih zastav

Izdelujemo razne zastave, od državnih, občinskih, društvenih, do reklamnih in podjetniških. Izdelujemo jih iz 100% poliestrskih tkanin , ki so posebej namenjene za zastave in odporne na raznovrstne zunanje vremenske vplive. Primerne so za zunanjo in notranjo uporabo.

Večje serije se izdelujejo iz posebnega materiala z luknjičasto strukturo z imenom polystrech ki je zelo lahek in še dodatno odporen na vse vremenske vplive.Teh zastave ni potrebno robiti ampak se režejo s toplotnim nožem.

Konfekcioniramo jih glede na način obešanja. Največkrat se izobešajo na drogovih ali posebnih nosilcih, ki se pritdijo na steno ali na kak samostoječi objekt.

Tiskajo se digitalno s sublimacijskim tiskom, ki je najkvalitetnejša tehnologija na tem področju. Pri tem tisku so vlakna tkanine obarvana globinsko po celem preseku in ne le površinsko, kot pri običajnem tisku. S takim tiskom zagotavljamo vrhunsko kakovost zastav tudi pri najzahtevnejših grafikah in hkrati cenovno konkurenčnost zlasti pri majhnih količinah in zahtevnejših dizajnih.