Drogovi za zastave

Drogovi za zastave in nosilci za zastave

Izdelujemo drogove višine od 6 do 10 m. Drogovi so narejeni iz aluminijastih cevi in so prašno barvani, montirajo se na vbetoniran temelj z vijačenjem. Zastave so prečno vpete na drogu, sam drog pa se s pomočjo ležajev obrača okoli svoje osi za 360°. Tako je obešena zastava v vsakem trenutku maksimalno vidna saj se drog obrača po vetru.

Dvigovanje in spuščanje zastave je možno s pomočjo vgrajenega samodvižnega mehanizma, ki se nahaja v samem drogu.

Pri menjavi zastav ni potrebno uporabljati lestve ali podirati droga.


Drogovi so enostavni za vzdrževanje, atraktivnega izgleda hkrati pa imajo tudi dolgo življenjsko dobo.

Naša storitev zajema dobavo drogov in zastav, izdelavo temeljev in montažo.

Če imate novo poslovno stavbo ali skladišče je označevanje z zastavami na drogovih odlična možnost. Zastave z vašim logotipom pred vašim podjetjem dopolnjujejo vašo korporativno podobo in sporočajo strankam, da ste veliko in uspešno podjetje.

ŽELITE IZDELEK PO MERI
ALI INFORMATIVNO PONUDBO?

STOPITE V STIK Z NAMI
IN NAS POKLIČITE NA 041 411 417
ALI PREKO E-NASLOVA NA INFO@AGMDESIGN.SI

MENJAVA ZASTAVE

Dvigovanje in spuščanje zastave je možno s pomočjo vgrajenega samodvižnega mehanizma, ki se nahaja v samem drogu. Pri menjavi zastav ni potrebno uporabljati lestve ali podirati droga.

PROTOKOLARNO VPETJE ZASTAV

Teleskopski drogovi

Drog, ki omogoča vertikalno vpetje zastave

Ponazoritev montaže droga na škarpo

Kaj paziti, ko kupujemo drogove?

Na kaj biti previden, ko kupujemo zastave?

Katere so tiste stvari, ki so kupcem nevidne?

Pri drogovih je treba paziti iz kakšnih materialov so izdelani. Aluminij je zelo kvaliteten, ker ne rjavi. Kakšna je debelina oz Fi osnovne cevi droga, da niso pretanki in da imajo s tem slabšo stabilnost ob neurjih, ki so tudi pri nas vsa pogostejša. Pozorni morajo bit na sam mehanizem droga. Ali je »vležajen« se pravi, da ne daje neprijetnih zvokov, ki so lahko zelo moteči za okolico. Pozorni morajo biti, ali je možnost menjave zastave brez podiranja droga. Vsak kupec bi se moral zavedati, da samo kvaliteten drog bo podaljšal življenjsko dobo zastave.

MENJAVA ZASTAVE

Dvigovanje in spuščanje zastave je možno s pomočjo vgrajenega samodvižnega mehanizma, ki se nahaja v samem drogu. Pri menjavi zastav ni potrebno uporabljati lestve ali podirati droga.

Scroll to Top