Reklamne table

Izdelujemo razne vrste reklamnih tabel

Izdelujemo razne vrste reklamnih tabel. Reklamne table za poslovne prostore, usmerjevalne table, obcestne ali v stavbah, informacijske table, obvestilne in opozorilne table (v delavnicah in na gradbiščih). Izdelamo lahko enostranske, dvostranske, pritrjene na objekt ali samostoječe, osvetljene na različne načine, vseh velikosti in oblik reklamnih tabel.

Reklamne table izdelujemo iz različnih materialov kot so plexi, aluminij, alucobond, komatec in ostalih. Izdelujemo tudi tablice za notranje označevanje v objektih.

Napise na reklamnih tablah izvedemo s pomočjo samolepilne folije ali graviranja. Možno pa je na samo tablo tudi dodati 3d reklamni napis.

Reklamni panoji so primerni za oglaševanje v javnih prostorih, kjer se zadržuje veliko število ljudi. Obešeni na steno ali prostostoječi ščitijo plakat, ki podaja vaše reklamno sporočilo.

Izdelujemo tudi reklamna stojala, ki so lahko učinkoviti pospeševalci prodaje, saj izdelke posebej izpostavijo in jih v množici podobnih izdelkov naredijo opazne. Večja, prostostoječa stojala so primerna za izložbene prostore, predstavitve na sejmih ali v trgovskih centrih, manjša pa lahko postavite tudi na prodajni pult.

V naši ponudbi imamo tudi izdelavo zunanjih usmerjevalnih sistemov, ki so uporabni za označevanje in usmerjanje znotraj poslovnih con ali v večjih podjetjih in zavodih.

ŽELITE IZDELEK PO MERI
ALI INFORMATIVNO PONUDBO?

STOPITE V STIK Z NAMI
IN NAS POKLIČITE NA 041 411 417
ALI PREKO E-NASLOVA NA INFO@AGMDESIGN.SI

Scroll to Top