Zastave

Zastave, izdelava zastav in izdelava reklamnih zastav

Izdelujemo razne zastave, od državnih, občinskih, društvenih, do reklamnih in podjetniških. Zastave izdelujemo iz 100% poliestrskih tkanin , ki so posebej namenjene za zastave in odporne na raznovrstne zunanje vremenske vplive. Primerne so za zunanjo in notranjo uporabo.

Večje serije zastav se izdelujejo iz posebnega materiala z luknjičasto strukturo z imenom polystrech ki je zelo lahek in še dodatno odporen na vse vremenske vplive.Teh zastave ni potrebno robiti ampak se režejo s toplotnim nožem.

Zastave tudi konfekcioniramo glede na način obešanja. Zastave se največkrat izobešajo na drogovih ali posebnih nosilcih, ki se pritrdijo na steno ali na kak samostoječ objekt.

Zastave se tiskajo digitalno s sublimacijskim tiskom, ki je najkvalitetnejša tehnologija na tem področju. Pri tem tisku so vlakna tkanine obarvana globinsko po celem preseku in ne le površinsko, kot pri običajnem tisku. S takim tiskom zagotavljamo vrhunsko kakovost zastav tudi pri najzahtevnejših grafikah in hkrati cenovno konkurenčnost, zlasti pri majhnih količinah in zahtevnejših dizajnih.

ŽELITE IZDELEK PO MERI
ALI INFORMATIVNO PONUDBO?

STOPITE V STIK Z NAMI
IN NAS POKLIČITE NA 041 411 417
ALI PREKO E-NASLOVA NA INFO@AGMDESIGN.SI

Scroll to Top